Οθόνη Head Up HUD αυτοκινήτου με OBD2 Interface και αντιολισθητική βάση

Οθόνη Head Up HUD αυτοκινήτου με OBD2 Interface και αντιολισθητική βάση

Μετατροπέας DC 12V σε AC 110/220V και έξοδο 5V - 100W

Μετατροπέας DC 12V σε AC 110/220V και έξοδο 5V - 100W

Φωτιζόμενο σταχτοδοχείο αυτοκινήτου με LED - Μαύρο

Φωτιζόμενο σταχτοδοχείο αυτοκινήτου με LED - Μαύρο

Οθόνη Head Up HUD αυτοκινήτου με OBD2 Interface και αντιολισθητική βάση

Χέρια στο τιμόνι και μάτια στο δρόμο! Με την οθόνη Head Up HUD για το αυτοκίνητο με OBD2 Interface δεν χρειάζεται πια να αποσπάται το βλέμμα σας από την οδήγηση, αυξάνοντας τις πιθανότητες για κάποιο ατύχημα.
82,39 €
Διαθεσιμότητα: Άμεση Παραλαβή από το Κατάστημα
Παράδοση στον χώρο σας σε 1-2 εργάσιμες
SKU
52149


Η οθόνη είναι κατάλληλη για την ασφάλεια του οδηγού σε υψηλές ταχύτητες, ιδιαίτερα κατά τις βραδινές ώρες. Η λειτουργία της οθόνης είναι να αντανακλά σημαντικές πληροφορίες, όπως η ταχύτητα του οχήματος, στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Με αυτό τον τρόπο ο οδηγός δεν χρειάζεται να αποσπά το βλέμμα του από την οδήγηση αυξάνοντας τις πιθανότητες για κάποιο ατύχημα.
Χαρακτηριστικά:
Εύκολη εγκατάσταση Plug N Play: Η οθόνη μπορεί να προσαρμοστεί αυτόματα στον τύπο του οχήματος, σύμφωνα με το OBD II ή το EUOBD (On-Board Diagnostic System).
Πολλαπλές ενδείξεις: Η οθόνη μπορεί να εμφανίσει ταυτόχρονα πολλές παραμέτρους, όπως την ταχύτητα του οχήματος, την ταχύτητα του κινητήρα, τη θερμοκρασία του νερού, κατανάλωση καυσίμου, χιλιόμετρα, κλπ.
Τρόπος εμφάνισης πληροφοριών: Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει την κανονική λειτουργία απεικόνισης, τη λειτουργία εμφάνισης υψηλής ταχύτητας και την αυτόματη λειτουργία απεικόνισης.
Εναλλαγή km/miles: Εύκολη εναλλαγή μεταξύ ένδειξης χιλιομέτρων και μιλίων για τις εκάστοτε ανάγκης του οδηγού.
Πρακτικό μέγεθος: Η οθόνη προβολής είναι 5.5ιντσών, αρκετά μεγάλη για να διαβάζει ο οδηγός με ευκολία.
Αυτόματη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση: Η οθόνη μπορεί να λειτουργήσει αυτόματα κατά την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του οχήματος αντίστοιχα. Ωστόσο η οθόνη μπορεί να λειτουργήσει και χειροκίνητα.
Λειτουργία συναγερμού: Η οθόνη μπορεί να προσφέρει τη λειτουργία συναγερμού υπερβολικής ταχύτητας σε 1 φάση και 4 φάσεων και να καταστήσει την οδήγηση ασφαλέστερη.
Ειδοποίηση αλλαγής ταχύτητας: Η οθόνη ειδοποιεί για την αλλαγή ταχύτητας εν κινήσει για μεγαλύτερη εξοικονόμηση καυσίμου, χαρακτηριστικό ιδιαίτερα χρήσιμο σε νέους οδηγούς.
Ρύθμιση φωτεινότητας: Η φωτεινότητα της οθόνης μπορεί να επιτευχθεί αυτόματα ή χειροκίνητα.
Bluetooth λειτουργία: Υποστηρίζει τη σύζευξη με το τηλέφωνο ή το tablet μέσω Bluetooth για την εμφάνιση περισσότερων δεδομένων.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
Θερμοκρασία περιβάλλοντος: -40°to +80°
Βαρομετρική πίεση: 86-106KPa
Υγρασία: 10%-95%
Environment Voice: <=60dB
Ένταση συναγερμού Alarm of Sound Level: >=30dB(A)
Τάση: 9V-16VDC(12VDC/400mA)

Διαστάσεις:
Μήκος x Πλάτος x Ύψος: 14.7 x 8.5 x 1.4 εκατοστά
Βάρος: 106g

Η συσκευασία περιλαμβάνει:
1 * HUD Host
1 * OBD II Interface
1 * Mat
1 * Reflective Film
1 * English User Manual

aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()

This HUD only compatible with universal OBD II and EOBD interface, but incompatible with OBD I or JOBD.

Actually, OBD II and EOBD first applied to European and North American manufactured automobiles after 2003, and for Asian manufactured cars, they have even appeared later, since 2007. Besides, some cars, like Hummer and Savana, have special interface, may not compatible with this product, and we suggest Q7.
 

aeProduct.getSubject()